Convingerile noastre, pe care ne fundamentăm întreaga existență, sunt cele care ne creează realitatea pe care o trăim. Experiențele noastre exterioare nu fac decât să reflecte gândurile noastre interioare. Universul sprijină în totalitate fiecare gând pe care-l emitem sau pe care îl credem, conform propriei noastre opțiuni. Gândurile noastre declanșează emoții, care generează acțiuni și în cele din urmă conduc la rezultate. Iar rezultatele ne creează realitatea. Astfel dăm naștere unor tipare mentale ce programează derularea experiențelor noastre, aproape de fiecare dată în mod similar. Experiențele noastre nu reprezintă, însă, realități imuabile, ci tipare mentale pe care le putem schimba oricând, iar punctul nostru de putere se află totdeauna în alegerile din momentul prezent. De aceea schimbarea vieții noastre poate începe în momentul conștientizării. Nu contează cât de mult timp te-ai cantonat într-un tipar mental, ci ceea ce îți dorești să se întâmple cu el de azi înainte.

Convingerile noastre, cimentate în structura eului nostru, sunt ca vasele noastre din beton în care am așezat o flacără, care să lumineze interiorul, pentru a obține noi perspective. Convingerile reprezintă structura noastră rezistentă, care poate susține sau se poate opune procesului de transformare. Însă cu toții avem nevoie de convingeri, credințe și valori consolidate, care să faciliteze înțelegerea călătoriei noastre de vindecare și descoperire a sinelui. Cimentul, utilizat la fabricarea betonului, oferă fundațiilor și construcțiilor rezistență și durabilitate. Este exact ceea ce ne-am dorit să surprindem prin vasele din beton și varietatea de utilizări a lor, pornind de la o lumânare. Procesul de iluminare este susținut de o structură rezistentă, ancorată, pe care am transformat-o oferind un design deosebit vaselor noastre, o cromatică atent aleasă, ulterior gravându-le și rafinându-le, încât să vă puteți bucura de experiența “lumânărilor de poezie” într-o manieră inedită.

În lumea noastră personală, noi reprezentăm unica putere și autoritate. Noi ne aflăm cu toții în această lume pentru a ne transcende limitările, oricare ar fie ele. Ne aflăm aici pentru a ne cunoaște propria măreție și divinitate, permițând sufletului să își revendice apartenența.