Colecția Suflete Pereche 

despre colecție

Fiecare #lumanaredepoezie are personalitate şi te poate conecta cu lumea ta interioară, purtându-te într-o călătorie spre centrul fiinţei tale, dacă îi permiți. Lumânările din colecţia Suflete Pereche îţi propun să porneşti în această călătorie pornind de la cea mai importantă experienţă a existenţei noastre, relaţiile. Noi toţi suntem în relaţie cu toţi şi toate, tot timpul. Avem o relaţie cu noi înşine, cu familiile noastre, cu mediul în care trăim, unii cu ceilalţi, ceea ne permite să ne descoperim şi să ne (re)creăm prin intermediul relaţiilor.

În această colecţie vei găsi doar lumânări duble, poziţionate fitil spre fitil, în înţelesul simbolic al unei comunicări deschise, asertive şi intime. Poeziile gravate încep pe vasul de la bază şi se continuă pe celălalt ca o expresie a întregului, a sensului, a recunoaşterii celuilalt şi a interconectării.

aromaterapie și afirmații

Lumânările de poezie sunt însoţite de un produs complementar, prin care îţi propunem o altfel de abordare în materie de parfumuri, aducând natura mai aproape de tine şi încurajând terapia prin uleiuri esenţiale (aromaterapia- cu multiplele ei beneficii).

Cele 2 sticluțe cu #natura, primite la fiecare lumânare din această colecție, includ afirmaţii pozitive cu intenția de a te încuraja să-ți antrenezi mintea subconștientă, cea care are rolul de a-ți susține sau sabota evoluția. Rămâne la libera ta alegere dacă integrezi aromaterapia și afirmațiile pozitive în ritualurile practicate de tine.

Descoperă
#lumanariledepoezie
 din colecția
Suflete Pereche
 

#lumanaredepoezie
aspirație la libertate. dor de adevăr și intimitate. încredere. răbdare. iubire pură.#lumanaredepoezie
dualitate și întreg. amplitudine. dinamism și echilibru. apă și pământ. sens și consens. intens.


#lumanaredepoezie
conectare. simbioza sufletelor. iluminare. conștientizare. îndumnezeire.


#lumanaredepoezie
întâlniri care impactează structural existențele a doi oameni. unice. relevante. complicate.


#lumanaredepoezie
recunoaștere și iubire necondiționată. singularitate. speranță. profunzime. alchimie. destin.
POVESTEA COLECȚIEI

Suflete Pereche este colecţia care explorează zona relaţiilor, întrucât experienţa vieţii însăşi se construieşte în jurul relaţiilor. Tot ceea ce ştim şi experimentăm, în legătură cu noi înşine, înţelegem în contextul creat de relaţiile noastre. Practic nu există o altă formă de descoperire şi realizare a sinelui.

Ca relaţie de referinţă, în aceast amplu proces de descoperire a sinelui, am ales relaţia cu sufletul pereche, pentru că din punctul nostru de vedere este tipul de relaţie cu un impact pozitiv major asupra evoluţiei noastre. Pentru că noi credem în destin, în contracte divine şi în acele suflete pereche care te încurajează să te completezi pe tine însuţi şi să te iubeşti cu prioritate. Ele sunt acele persoane care te inspiră să devii cea mai bună versiune a ta. Poate că relația nu e destinată să dureze mult timp, dar perioada pe care o petreceți împreună este suficientă pentru a crea o delimitare pe axa voastră existențială: “înainte” și “după”.

În colecția Suflete pereche propunem doar lumânări duble, poziţionate fitil spre fitil, în înţelesul simbolic al unei comunicări deschise, asertive şi intime. Poeziile gravate încep pe vasul de la bază şi se continuă pe celălalt ca o expresie a întregului, a sensului, a recunoaşterii celuilalt şi a interconectării.  Sunt două vase ușor diferite și asemănătoare, cum și sufletele pereche sunt.