Descoperă 
#lumanariledepoezie 
din colecția
Suflete Pereche

#lumanaredepoezie
aspirație la libertate. dor de adevăr și intimitate. încredere. răbdare. iubire pură.#lumanaredepoezie
dualitate și întreg. amplitudine. dinamism și echilibru. apă și pământ. sens și consens. intens.#lumanaredepoezie
conectare. simbioza sufletelor. iluminare. conștientizare. îndumnezeire.#lumanaredepoezie
întâlniri care impactează structural existențele a doi oameni. unice. relevante. complicate.

#lumanaredepoezie
recunoaștere și iubire necondiționată. singularitate și speranță. profunzime. alchimie. destin.


POVESTEA COLECȚIEI

Suflete Pereche  este colecţia care explorează zona relaţiilor, întrucât experienţa vieţii însăşi se construieşte în jurul relaţiilor. Tot ceea ce ştim şi experimentăm, în legătură cu noi înşine, înţelegem în contextul creat de relaţiile noastre. Practic nu există o altă formă de descoperire şi realizare a sinelui.

Ca relaţie de referinţă, în aceast amplu proces de descoperire a sinelui, am ales relaţia cu sufletul pereche, pentru că din punctul nostru de vedere este tipul de relaţie cu un impact pozitiv major asupra evoluţiei noastre. Pentru că noi credem în destin, în contracte divine şi în acele suflete pereche, care te încurajează să te completezi pe tine însuţi şi să te iubeşti cu prioritate. Ele sunt acele persoane care te inspiră să devii cea mai bună versiune a ta. Poate că relația nu e destinată să dureze mult timp, dar perioada pe care o petreceți împreună este suficientă pentru a crea o delimitare pe axa voastră existențială: „înainte” și „după”.

În colecția Suflete pereche propunem doar lumânări duble, poziţionate fitil spre fitil, în înţelesul simbolic al unei comunicări deschise, asertive şi intime. Poeziile gravate încep pe vasul de la bază şi se continuă pe celălalt ca o expresie a întregului, a sensului, a recunoaşterii celuilalt şi a interconectării.  Sunt două vase ușor diferite și asemănătoare, cum și sufletele pereche sunt.

Descoperă 
#lumanariledepoezie 
din colecția
Metamorfoze

#lumanaredepoezie
manifestare fără frică. asumare imperfecțiuni. volatilitate. inocență. naturalețe. a fi pur și simplu.


#lumanaredepoezie
întuneric și lumină. de ce-uri. rezistență și capitulare. blândețe. experiențe formatoare.#lumanaredepoezie
mister. nesfârșite posibilități. natură. alfa. nebunie. cutezanță. fără control. conștientizare.


#lumanaredepoezie
schimbare de perspectivă. armonizare interioară. explorare în afara minții. păsare.


#lumanaredepoezie
ancorare. recunoaștere și reconectare. în miez. recunoștință. prezent.#lumanaredepoezie
nuanțe ale sinelui. direcție. cicluri de viață. emoție. iertare. abandonare. reactivare.


#lumanaredepoezie
sensibil. noblețe. tăcere. liniște cu sonor. învățabil. atent la semnale exterioare. în tine.#lumanaredepoezie
umbre. dizolvare. rumoare. germinație. ascensiune. catharsis. convertire la tine însuți.


#lumanaredepoezie
furtuna dinaintea liniștii. haos. disoluție. nebunie. evadare în sine. rescriere. reîntregire.#lumanaredepoezie
 sinele din umbră. purificare. curgere. cursivitate. creștere. perspectivă amplă. claritate.


POVESTEA COLECȚIEI

Lumânările din colecţia Metamorfoze te invită să preţuieşti experienţele transformatoare prin care ai trecut şi să reflectezi asupra rolului pe care l-au avut relaţiile în metamorfozarea ta. Dacă şi tu crezi, ca şi noi, că relaţiile au ca scop final creşterea şi evoluţia noastră, ai înţeles deja de ce am intitulat această colecţie Metamorfoze. Schimbările prin care trecem atunci când interacţionăm în cadrul relaţiilor noastre, determină transformări ce creează noi versiuni ale sinelui nostru.
Lumânările din colecția 
Metamorfoze derivă din lumânările celei dintâi colecții, Suflete pereche, centrată pe realții, propunând versiuni noi ale lor, completându-le prin capace, care le transformă într-un produs diferit. Dacă în cea dintâi colecţie fiecare vas îi este capac celuilalt, sufletele protejându-se unul pe celălat, în cea de-a doua colecţie, fiecare vas dobândeşte câte un capac. Astfel, capacul vasului de la bază este folosit ca suport pentru bețișoarele de tămâie, invitându-te să experimentezi starea de bine, în timp ce eliberezi atmosfera din jurul tău, atunci când o simţi încărcată, după diverse interacţiuni. Relaţiile ne impactează starea şi e important să învăţăm să ne echilibrăm de câte ori este nevoie, apelând la resursele pe care le avem la îndemână.

Capacul celuilalt vas poate găzdui o plantă, familiarizându-te cu ideea că viața crește și în mediile cele mai puțin obișnuite. Locul acesta mic poate fi casă unei baby plante/suculente, găzduind-o pentru puțin timp. Relația dintre capac și suculentă este asemănătoare multor relații de durată determinată și scurtă din viața noastră. Cineva îți poate fi casă pentru puțină vreme, iar tu să crești în acest timp.

Ne dorim ca forma, cromatica şi poeziile asociate acestor lumânări să te poarte într-o călătorie prin lumea ta lăuntrică, iar tu să îţi dai voie să priveşti în ochi acele schimbări cu impact major asupra existenţei tale. Tendința noastră generală este să evităm să privim spre experiențele dureroase din viaţa noastră, dar tocmai suferinţa poartă în sine germenele creșterii. Crezi asta?

Descoperă 
#lumanariledepoezie 
din colecția Rădăcini

#lumanaredepoezie
acum. percepție. deprindere nouă. între trecut și viitor. împăcat.#lumanaredepoezie
înrădăcinare. calm. irevocabil. răgaz. rezoluție.ființare. gratitudine.


#lumanaredepoezie
proiecție. nimic nu e greșit. unghiuri. metempsihoză. niveluri de manifestare.


#lumanaredepoezie
raport natură-făptură. marele tot. omul și locul. co-creație. intersecții. uni versus pluri.Perlă de foc

#lumanaredepoezie
stare. recunoști semnele. radiere. comprehensiune. punct de cotitură. șansă.POVESTEA COLECȚIEI

Colecția Rădăcini,  cea de-a treia colecție a #lumanarilordepoezie, îţi propune să te opreşti o clipă şi să reflectezi asupra propriei tale evoluţii. Conectează-te la rădăcinile propriei tale fiinţe interioare şi conştientizează originile sufletului tău! De unde vii şi încotro te îndrepţi? Știi cine ești?

Lumânările din această colecţie au vase create de la zero, pentru că orice sămânţă, care prinde viaţă, capătă forme noi în procesul său de maturizare. Planta abia ivită arată diferit de planta matură şi înrădăcinată. Vasul dublu al acestei colecții conține o lumânare ca simbol al conștientizării sinelui și un ghiveci, pe care te invităm să-l folosești pentru a planta semințe și a le urmări creșterea. Privește fragilitatea plantelor, ce prind viață în ghiveciul tău, și binecuvântează-le cu grija ta pentru a ajunge la maturitate! Este un mod prin care te încurajăm să ai răbdare cu tine, până prind rădăcini noile tale convingeri despre viață, în lumina noului „tu”.

Rădăcini este colecția care te invită să îți oferi timp de recentrare. Atunci când experiențele vieții te aruncă în haos, ia-ţi timp să revii la tine! Amintește-ți că primul lucru pe care îl face orice sămânță germinată este să-și dezvolte rădăcini. Are grijă de sine însăși. Prin rădăcini se hrănește, crește, manifestând stabilitate și fermitate în fața furtunilor. Asemeni seminței, și tu ai nevoie să te orientezi spre tine, spre creșterea ta, ca să dobândești capacitatea de a-ți continua drumul cu încredere. Pentru că viața nu e nici cruce, nici luptă, ci maniera în care te descoperi ca esență, printr-un șir de experiențe, care te apropie mai mult de cine eşti tu cu adevărat. Conștientizezi asta?

ro_RORomână