Colecția
Metamorfoze

DESPRE COLECȚIE

Fiecare #lumanaredepoezie are personalitate şi te poate conecta cu lumea ta interioară, purtându-te într-o călătorie spre centrul fiinţei tale, dacă îi permiți. Lumânările din colecţia  Metamorfoze îți propun să reflectezi asupra schimbărilor cu impact major asupra existenţei tale. Tendința noastră generală este să evităm să privim spre experiențele dureroase din viaţa noastră, dar tocmai suferinţa poartă în sine germenele creșterii. 

Colecția Metamorfoze derivă din colecția  Suflete pereche, surprinzând ideea că din interacțiunea celor două suflete se nasc versiuni noi ale acestora, de aceea am păstrat același model de vase, dar sub o altă prezentare, completându-le prin capace și extinzându-le funcționalitatea.

AROMATERAPIE ȘI AFIRMAȚII 

#lumanariledepoezie sunt însoţite de un produs complementar, prin care îţi propunem o altfel de abordare în materie de parfumuri, aducând natura mai aproape de tine şi încurajând terapia prin uleiuri esenţiale (aromaterapia).

Sticluța cu #natura, primită la fiecare lumânare din această colecție, include o afirmaţie pozitivă cu intenția de a te încuraja să-ți antrenezi mintea subconștientă, cea care are rolul de a-ți susține sau sabota evoluția. Rămâne la libera ta alegere dacă integrezi aromaterapia și afirmațiile pozitive în ritualurile practicate de tine.

Descoperă
#lumanariledepoezie
din colecția
Metamorfoze

#poeziedelumanare


sinele din umbră. purificare. curgere. cursivitate. creștere. perspectivă amplă. claritate.#lumanaredepoeziefurtuna dinaintea liniștii. haos. disoluție. nebunie. evadare în sine. rescriere. reîntregire.
#lumanaredepoezie
umbre. dizolvare. rumoare. germinație. ascensiune. catharsis. convertire la tine însuți.#lumanaredepoezie
nuanțe ale sinelui. direcție. cicluri de viață. emoție. iertare. abandonare. reactivare.
#lumanaredepoezie
sensibil. noblețe. tăcere. liniște cu sonor. învățabil. atent la semnale exterioare. în tine.ro_RORomână