Colecția Rădăcini 

despre colecție

Fiecare #lumanaredepoezie are personalitate şi te poate conecta cu lumea ta interioară, purtându-te într-o călătorie spre centrul fiinţei tale, dacă îi permiți. Lumânările din colecţia Rădăcini îţi propun să te opreşti o clipă şi să reflectezi asupra propriei tale evoluţii. Conectează-te la rădăcinile propriei tale fiinţe interioare şi conştientizează originile sufletului tău! De unde vii şi încotro te îndrepţi? Știi cine ești?

Vasul dublu al acestei colecții conține o lumânare, ca simbol al conștientizării, și un ghiveci pe care te invităm să-l folosești pentru a planta semințe și a le urmări creșterea. În pachetul premium vei găsi un card plantabil (rotund), pe care te rugăm să-l utilizezi potrivit instrucțiunilor și să ai răbdare cu semințele, așa cum e nevoie să ai răbdare cu tine până prind rădăcini noile tale convingeri despre viață, în lumina noului “tu”. Privește fragilitatea plăntuței, ce a prins viață în ghiveciul tău, și binecuvânteaz-o cu grija ta pentru a ajunge la maturitate!

aromaterapie și afirmații

#lumanariledepoezie sunt însoţite de un produs complementar, prin care îţi propunem o altfel de abordare în materie de parfumuri, aducând natura mai aproape de tine şi încurajând terapia prin uleiuri esenţiale (aromaterapia).

Sticluța cu #natura, primită la fiecare lumânare din această colecție, include o afirmaţie pozitivă cu intenția de a te încuraja să-ți antrenezi mintea subconștientă, cea care are rolul de a-ți susține sau sabota evoluția. Rămâne la libera ta alegere dacă integrezi aromaterapia și afirmațiile pozitive în ritualurile practicate de tine.

Descoperă
#lumanariledepoezie 
din colecția 
Rădăcini
 

#lumanaredepoezie
acum. percepție. deprindere nouă. între trecut și viitor. împăcat.
#lumanaredepoezie

înrădăcinare. calm. irevocabil. răgaz. rezoluție.ființare. gratitudine.
#lumanaredepoezie
proiecție. nimic nu e greșit. unghiuri. metempsihoză. niveluri de manifestare.#lumanaredepoezie
raport natură-făptură. marele tot. omul și locul. co-creație. intersecții. uni versus pluri.
#lumanaredepoezie
stare. recunoști semnele. radiere. comprehensiune. punct de cotitură. șansă.


POVESTEA COLECȚIEI

Colecția Rădăcini,  cea de-a treia colecție a #lumanarilordepoezie, îţi propune să te opreşti o clipă şi să reflectezi asupra propriei tale evoluţii. Conectează-te la rădăcinile propriei tale fiinţe interioare şi conştientizează originile sufletului tău! De unde vii şi încotro te îndrepţi? Știi cine ești?

Lumânările din această colecţie au vase create de la zero, pentru că orice sămânţă, care prinde viaţă, capătă forme noi în procesul său de maturizare. Planta abia ivită arată diferit de planta matură şi înrădăcinată.  Vasul dublu al acestei colecții conține o lumânare ca simbol al conștientizării sinelui și un ghiveci, pe care te invităm să-l folosești pentru a planta semințe și a le urmări creșterea. Privește fragilitatea plantelor, ce prind viață în ghiveciul tău, și binecuvântează-le cu grija ta pentru a ajunge la maturitate! Este un mod prin care te încurajăm să ai răbdare cu tine, până prind rădăcini noile tale convingeri despre viață, în lumina noului “tu”.

Rădăcini este colecția care te invită să îți oferi timp de recentrare. Atunci când experiențele vieții te aruncă în haos, ia-ţi timp să revii la tine! Amintește-ți că primul lucru pe care îl face orice  sămânță germinată este să-și dezvolte rădăcini. Are grijă de sine însăși. Prin rădăcini se hrănește, crește, manifestând stabilitate și fermitate în fața furtunilor. Asemeni seminței, și tu ai nevoie să te orientezi spre tine, spre creșterea ta, ca să dobândești capacitatea de a-ți continua drumul cu încredere. Pentru că viața nu e nici cruce, nici luptă, ci maniera în care te descoperi ca esență, printr-un șir de experiențe, care te apropie mai mult de cine eşti tu cu adevărat.  Conștientizezi asta?