Colecția
Metamorfoze
 

despre colecție

Fiecare lumânare de poezie are personalitate şi te conectează cu lumea ta interioară, purtându-te într-o călătorie spre centrul fiinţei tale. Lumânările din colecţia Metamorfoze îți propun să reflectezi asupra schimbărilor majore care au schimbat parcursul tău existențial. Tendința noastră generală este să ne împotrivim schimbărilor și să privim evenimentele din viața noastră cu ochi critic și temător, deși mulți conștientizăm că schimbările poartă cu sine germenele creșterii.

Colecția Metamorfoze derivă din colecția Suflete pereche, surprinzând ideea că din interacțiunea celor două suflete se nasc versiuni noi ale acestora, de aceea am păstrat același model de vase, dar sub o altă prezentare. Capacul vasului de la bază este folosit ca suport pentru bețișoare parfumate, înmiresmând locul în care poposește, iar celălalt găzduiește o plăntuță, în sensul simbolic al deschiderii către nou, către viața însăși.

aromaterapie și afirmații

#lumanariledepoezie sunt însoţite de un produs complementar, prin care îţi propunem o altfel de abordare în materie de parfumuri, aducând natura mai aproape de tine şi încurajând terapia prin uleiuri esenţiale (aromaterapia).

Sticluța cu #natura, primită la fiecare lumânare din această colecție, include o afirmaţie pozitivă cu intenția de a te încuraja să-ți antrenezi mintea subconștientă, cea care are rolul de a-ți susține sau sabota evoluția. Rămâne la libera ta alegere dacă integrezi aromaterapia și afirmațiile pozitive în ritualurile practicate de tine.

Descoperă 
#lumanariledepoezie 
din colecția
Metamorfoze

#lumanaredepoezie
sinele din umbră. purificare. curgere. cursivitate. creștere. perspectivă amplă. claritate.

 

#lumanaredepoezie
furtuna dinaintea liniștii. haos. disoluție. nebunie. evadare în sine. rescriere. reîntregire.#lumanaredepoezie
umbre. dizolvare. rumoare. germinație. ascensiune. catharsis. convertire la tine însuți.#lumanaredepoezie
nuanțe ale sinelui. direcție. cicluri de viață. emoție. iertare. abandonare. reactivare.


#lumanaredepoezie
sensibil. noblețe. tăcere. liniște cu sonor. învățabil. atent la semnale exterioare. în tine.ro_RORomână