Pe scurt, despre lumânările de poezie ASOOKKA

Prin lumânări de poezie ne propunem să dăm o formă unitară colecțiilor noastre, iar povestea să continue de la o colecție la alta. În acest fel te invităm la o călătorie de descoperire a sinelui, având ca punct de plecare cea mai importană experienţă a existenţei noastre – relaţiile.

De ce lumânările de poezie nu sunt parfumate?

Prin forma de prezentare, separearea lumânării de ulei, invităm clientul să-și formeze o percepție asupra individualității fiecărui produs, apreciindu-i valoarea terapeutică și permițând simțurilor să se lase surprinse de atingerea blândă a fiecăruia. 

De ce am ales vasele de beton ca recipient pentru “lumânările de poezie”?

Convingerile noastre, pe care ne fundamentăm întreaga existență, sunt cele care ne creează realitatea pe care o trăim. Experiențele noastre exterioare nu fac decât să reflecte gândurile noastre interioare. Convingerile noastre, cimentate în structura eului nostru, sunt ca vasele noastre de beton în care am așezat o flacără, care să lumineze interiorul, pentru a obține noi perspective. 


Despre uleiurile esențiale din colecțiile ASOOKKA

Blendurile de ulei, care sunt în parte ulei purtător şi în parte ulei esenţial, au fost preparate potrivit instrucţiunilor indicate de aromaterapeutul nostru. Odată aplicat pe încheietura mâinii sau pe tâmple, eşti condus într-o călătorie interioară, prin receptorii olfactivi, şi conectat cu emoţiile tale subconştiente şi involuntare, înainte ca acestea să fie recunoscute de mintea ta conştientă.

De ce lumânări de poezie?

Prin lumânările de poezie ne-am dorit să creăm o cale de conectare la noi înșine și la cei din jurul nostru. Ne-am dorit să creăm cadrul acela intim și prietenos care să-ți permită să curgi împreună cu trăirile tale, fără frontiere, să le sondezi și să dobândești un înțeles mai larg asupra propriei existențe. 

Colecția Suflete Pereche

Când am creat colecția Suflete Pereche, gândurile noastre s-au îndreptat spre acea conexiune dintre două persoane cu un profund sentiment de apartenență, de familiaritate, când în sfârșit se întâlnesc. Acel suflet care-ți este casă și acasă. 

Colecția Metamorfoză

Colecția a dorit să surprindă acele transformări interioare pe care le suferim în conturarea identității noastre. Evenimentele, interacțiunile din relațiile noastre vin să ne așeze în afara zonei de confort și să adauge un element de nouatate vieții noastre. 

Colecția Rădăcini

Colecția Rădăcini urmează colecției Metamorfoză, tocmai pentru a sublinia intenționat că orice schimbare am opera în noi înșine, avem nevoie ca ea să prindă rădăcini. Această colecție surprinde ancorarea în inima prezentului și conectarea la Întreg.

ro_RORomână