ASOOKKA s-a născut cu emoție, din
esența sufletului 
mereu în căutare de sens și frumos 

POVESTEA NOASTRĂ

Asookka este expresia iubirii de sine, ca o deșertare a nobleței interioare în forme, izuri subtile și culori. Noi toți, atunci când ne descoperim originile sufletului și învățăm să ne iubim întregi, chiar dacă o facem gradual, ne lăsăm cuceriți de pasiunea pentru viață și ne permitem să curgem firesc. 

Asookka este explozia de frumusețe, culoare și parfum pe care o are magnolia, când pământul renaște primăvara. Izul său subtil nu o face mai puțin apreciată pentru delicatețea cu care populează colțurile noastre de natură și le însuflețește, luminându-le la propriu.

Prin lumânările de poezie, care sunt doar o componentă a întregului concept, ne-am dorit să creăm o cale de conectare la noi înșine și la cei din jurul nostru. Ne-am dorit să creăm cadrul acela intim și prietenos, care să-ți permită să curgi împreună cu trăirile tale, fără frontiere, să le sondezi și să dobândești un înțeles mai larg asupra propriei existențe. 

Poezia este forma aceea intimă în care stai față în față cu tine însuți ca-ntr-o oglindă, într-o liniște deplină, și cauți să te conectezi cu acele părți uitate din tine. Cel mai mare dar al poeziei este purificarea și armonizarea interioară. Și după ce ajungi să iubești momentele de intimitate cu tine însuți, capeți îndrăznela de a fi intim cu ceilalți, de-a te vulnerabiliza, de-a te deschide și a te conecta la natura divină a fiecăruia. Lentilele se schimbă și perspectiva devine tot mai clară. În fața ochilor se așterne o lume de o frumusețe nepercepută până atunci…Te iubești și iubești viața.

Așa începe povestea Asookka. Scriem împreună continuarea, astfel te invităm să pășești cu încredere în comunitatea noastră!

ro_RORomână