În seara aceasta (27 aprilie 2022), leii Imperiului îi întâlnesc pe cei care au dat formă visului Asookka. Doamne, de când așteptăm momentul ăs威而鋼 ta!!!! 🥳

Când am început să scriu postarea asta, curiozitatea m-a împins să mă uit la data la care noi am avut primele interacțiuni. Și ce să vezi? Întâmplarea sau destinul face ca în urmă cu exact un an să primim randările primelor vase din beton, ce aveau să devină #lumanariledepoezie de astăzi. Pentru noi, asta e semn că, în această perioadă, suntem exact unde și lângă cine trebuie să fim.

Experiența de la Imperiul Leilor a fost trăită atât de intens, încât e imposibil de descris. Tot ce putem spune este că suntem recunoscătoare că am putut susține cu inima-ntreagă doi oameni extrem de curajoși, doi tineri care și-au asumat rolul de-a da viață betonului în chipuri sub care nu ni l-am imaginat și cu finisaje, ai zice, imposibil de realizat. 

Acești doi oameni, care s-au angajat împreună cu noi să parcurgă un drum sinuos, pe alocuri, au devenit prietenii noștri și sunt luptătorii din arenă, care vor să-i convingă pe lei că afacerea lor are potențial de creștere și de succes. 

Haideți să-i urmărim împreună mâine de la 21.30, pe ProTv! 😍 

Noi o să-i urmărim conectate cu toate emoțiile de la filmări și cu cele care ne vor copleși pe moment. 💗